Op zoek naar vakantiehuis verkopen?

 
vakantiehuis verkopen
Recreatiewoningen te koop Marktplaats.nl.
Recreatie woning aan het water in Drenthe inruil Camper. Op een uniek mooie plek aan het zwemwater inruil camper of auto mogelijk in uitstekende staat verkerende 6 persoons vakantie villa compleet ingericht met uitstekende verhuur mogelijkheden akenveen nr 5 zuidlaarderweg 37 9482 tv tynaarlodrenthe vakantiewoning op villapark akenveen vlakbij het fraaie.
Funda Recreatie HuisPortaal.nl.
Schrijf een leuke tekst over je vakantiewoning, maak sfeervolle fotos en upload alles naar HuisPortaal.nl. Vervolgens gaan onze NVM makelaars voor je aan de slag. Binnen een paar dagen staat je huis op Funda en ontvang je de eerste aanvragen. Je vakantiehuis verkopen was nog nooit zo gemakkelijk.
Dit is waarom het vakantiehuis van je buurman al 450 dagen te koop staat NRC.
Dit is waarom het vakantiehuis van je buurman al 450 dagen te koop staat. 30 januari 2015. De huizenmarkt herstelt zich langzaam. Geldt dat ook voor vakantiehuisjes? Naar schatting 8000 vakantiehuizen, van de in totaal 110.000, staan te koop. Voor wie zijn recreatiewoning wil verkopen, is dat nog knap lastig.
Koopchalet, stenen vakantiehuis te koop RCN de Flaasbloem Tweedehands.nl.
Vakantiehuis aangesloten op.: Electranet met eigen electrameter. Water met eigen watermeter. Gasleidingnet met eigen gasmeter. Afvoer op het rioolnet van RCN de Flaasbloem. TV zenders ontvangst centrale antenne van RCN de Flaasbloem. Mobiele telefoon ontvangst goed. Internet 4G datanet ontvangst. Gratis Wifi op 1 device. RCN de Flaasbloem biedt zijn gasten.: Hele jaar geopend, overnachtingen in wintermaanden niet doordeweeks. NIEUW, prachtig aangelegd strandbad met strand en waterglijbanen. Recreatiemeer met speeltoestellen. Waterspeelparadijs en sauna. Diverse speeltuinen verspreid over het park. Sfeervol restaurant met terras, snackbar met terras en croissanterie. Supermarkt op het park. Verhuur fietsen en skelters. Flaasbloem Frisbee Games, leuk Frisbee parcours, LEUKLEUK, LEUK. Recreatie annimatie en recreatieprogramma voor alle leeftijden. Hobbyclub, Knutselclub, Flaasbloemel treintje voor de kids. Mini basketbal, peuter kleurfestijn. Time to chill, 12 zaal met Poolen, tafeltennissen en gewoon lekker chillen. Wandelroute het Smokkelpad. Direct vragen stellen? een bezichtiging aanvragen? Klik op de BOVENSTAANDE link voor veel foto's. de komplete info en KOOPCHALET FINANCIERING. Koopchalet is actief in de recreatiebranche en specialiseert zich in de verkoop van recreatiewoningen, chalets, stacaravans en vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Denkt u aan verkopen?
Advieswijzer vakantiewoning fiscus.
Zet de koper van uw vakantiewoning uw activiteiten van verhuur ongewijzigd voort dan is het misschien zelfs mogelijk om de woning zonder btw te verkopen en hetzelfde effect te bereiken. Hiervoor moet de verkoop van de woning kunnen worden aangemerkt als overdracht van een algemeenheid van goederen.
Uw vakantiehuis verkopen BuitenLeven Recreatiemakelaar.
Harm en Francien Dekker.: Toen" wij onze recreatiewoning wilden verkopen hebben we gekozen voor BuitenLeven Recreatiemakelaar Wil Brand. Onze ervaring is buitengewoon positief. Niets is haar teveel, ze staat 7 dagen per week voor je klaar, denkt met je mee, is heel actief en direct. Er ontgaat haar niets. Ook op de Duitse markt staat ze haar mannetje met adverteren en vertalen. Na de verkoop kijken wij met een zeer tevreden gevoel terug op de fijne samenwerking." Els en Hans Oudejans.: Mevrouw" Brand, na ons eerste contact was er wederzijds een klik. U zag onze recreatiewoning en wist deze op zijn juiste wijze in te schatten. Iets wat bij 2 voorgaande makelaars niet mogelijk was. Wij hadden geen haast voor verkoop. Tot onze verbazing is de woning binnen een half jaar verkocht. Zowel de koper als de verkoper zijn uitermate content met Uw bemiddeling. Hartelijk dank en vriendelijke groeten." IJko en Martha Zuiderveld.: Ons" vakantiehuis stond te koop en er gebeurde anderhalf jaar niets totdat we in contact kwamen met deze enthousiaste makelaar.
Vakantiehuis te koop De specialist in vakantiewoningen.
Vakantiehuis te koop Arcen. Vakantiehuis te koop Posterholt. Vakantiehuis te koop Algorfa. Vakantiehuis te koop Ouddorp. Vakantiehuis te koop Ede. Vakantiehuis te koop Egmond-binnen. Vakantiehuis te koop Los alcázares. Vakantiehuis te koop Beekbergen. Bekijk al ons aanbod. Adres en contact.
Investeren in een vakantiewoning Gemist Uitzendingen Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Buitenlandse vakanties zijn goed voor de Nederlandse economie Buitenlandse vakanties zijn goed voor de Nederlandse economie. Investeren in vakantiehuis populair Investeren in vakantiehuis populair. Of praat mee op het forum. Op de vernieuwde Radar website kan er nog niet worden gereageerd op artikelen.

Contacteer ons