Resultaten voor verkoop je eigen huis

 
verkoop je eigen huis
archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
RE: archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar. door Gerard2010 27 aug 2010 2210.: Ik heb zelf onlangs ons eigen huis verkocht en ben blij dat ik geen makelaar heb genomen. Wij hebben een ander huis gekocht en de verkoopmakelaar was meer op onze hand dan op die van de verkopende partij want verkocht is verkocht.
Eigen Huis Verkopen DOE HET BIJNA ZELF SERVICE! VVM Makelaardij.
Eigen Huis Verkopen? Internetdienst van Valk Vastgoed Makelaardij? DOE HET BIJNA ZELF SERVICE! Schuilt er in u een makelaar? Dan kun je er voor kiezen om uw huis zelf te verkopen. Voor een vast bedrag van 775, incl. begeleiden wij u bij de verkoop van uw woning.
21 Tips om je huis te verkopen zonder makelaar Huispromotie.
20 tips om je huis te verkopen op Facebook. 26 tips om je huis te verkopen. Hoe verkoop ik mijn huis snel: 9 tips. 12 tips om je huis in de spotlight te zetten Deel 1. Wees zichtbaar op het internet.
Huis verkopen? In 8 stappen doe je het zelf met een multichannelstrategie Frankwatching.
Zelf je huis verkopen? Start met een goede voorbereiding! In dit artikel heb je kunnen lezen hoe wij onze eigen woning met succes zelf hebben verkocht. Ik krijg wel eens de vraag of ik het in het vervolg nogmaals volledig zelf zou willen doen. Mijn antwoord daarop is volmondig ja! Het is uiteraard makkelijk praten met een onlinemarketingachtergrond, maar in de basis denk ik dat veel meer mensen zelf hun woning zouden kunnen verkopen. Mocht je al eerder of naar aanleiding van dit artikel overtuigd zijn geraakt van het zelf verkopen van je woning, denk dan in ieder geval aan het volgende als je goed kijkt, zijn ze op veel marketingcampagnes van toepassing.: Het kost veel tijd. Realiseer je dat het gehele proces ontzettend veel tijd kost. Niet alleen de voorbereiding en het opzetten van campagnes, ook het nabellen, de bezichtigingen en het onderhandelingsproces kosten veel tijd! Wees eerlijk, zowel in je uitingen als in de communicatie tijdens het gehele verkoop en onderhandelingsproces.
Zelf uw huis verkopen, toch op Funda.
Wat ook mooi is en ik vaak mis in houding bij reguliere makelaars is het vragen om feedback, top. Ik zie hier een klantvriendelijke open houding, die uitnodigt en niet afschrikt. Ineke Koops, Menaam. Ik wil je hartelijk bedanken voor de goede dienstverlening. Voordelen van Mijn Huis.
Huis verkopen met Makelaarsland.
In de strategie bepaalt u ook de vraagprijs en promotie van uw huis afgestemd op de huidige markt. Denk bijvoorbeeld aan het klusteren in kijkmiddagen en verkoop bij inschrijving bij overmatige belangstelling. Of een ludieke verkoopstart met sneak preview, waarbij we actief focussen op latente woningzoekers. Mag ik zelf de vraagprijs van mijn huis bepalen? U bent de eigenaar van de woning, dus uiteindelijk bepaalt u zelf de vraagprijs. Een makelaar zal u adviseren welke vraagprijs u het beste kunt stellen, dit gaat altijd in goed overleg. Het kan echter voorkomen dat de vraagprijs die u wilt hanteren, sterk afwijkt van de vraagprijs die de makelaar adviseert. De makelaar kan van mening zijn dat hij de woning dan niet binnen afzienbare tijd voor de door u gewenste opbrengst kan verkopen. Lees meer over de vraagprijs. Alle veelgestelde vragen. Wat gebeurt er in Makelaarsland. Alle artikelen uit makelaarsland. Unieke woning uitgelicht: Herenboerderij met eigen winkelruimte.
Huis verkopen? Gebruik het stappenplan. Nationale Notaris.
Een huis verkopen is een grote stap. Is nu het goede moment om jouw huis te verkopen? Wat te doen als er restschuld is? Ga je gebruik maken van een makelaar of doe je het zelf? Vereniging Eigen Huis heeft hiervoor een handig stappenplan gemaakt. Als een huis in de verkoop gaat, wordt een vraagprijs bepaald.
Ik verkoop mijn huis.
Restschuld bij verkoop van uw eigen woning. Ik koop een ander huis, en sluit mijn hypotheek over. Hebt u een hypotheek of lening afgesloten voor 1 januari 2013, gaat u deze oversluiten en hebt u geen extra geld geleend? Dan verandert er niets.

Contacteer ons