Meer resultaten voor huis particulier verkopen

 
huis particulier verkopen
Zelf huis verkopen op JAAP.NL met hulp van een makelaar.
Het is mogelijk om je huis te verkopen zonder promotiemateriaal. Ideaal voor wanneer je je woning bescheiden online wil plaatsen, bijvoorbeeld omdat je woning al enige tijd leeg staat of wanneer je je huis gaat verhuren. Wat gebeurt er na mijn aankoop?
Zelfverkopen of verhuren? Bestel uw FundaPakket!
Woning verkopen 8. Woning verhuren 3. Bedrijfspand verkopen 1. Bedrijfspand verhuren 1. Zelf samenstellen 13. Huis promoten 5. 3330 AE Zwijndrecht. Maasboulevard 90 3331 ML Zwijndrecht. Toppositie Funda 1 maand 125.00 prijs_exclusief 21% BTW. Toppositie Funda 1 week 60.00 prijs_exclusief 21% BTW.
Weghuis Makelaars Zelf je huis verkopen.
Je ontvangt ons verkooppakket bestaande uit een verkoopbord, verkoopposter en onze unieke uitgave van Zelf je huis verkopen doe je zo, waarin wij je stap voor stap uitleggen hoe je het meest succesvol zelf je huis verkoopt! Je kunt ons altijd om hulp of advies vragen.
Cookies op AD.nl AD.nl.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en deze informatie toevoegen aan bezoekersprofielen. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op AD die aansluiten op jouw interesses. Ook derden kunnen jouw internetgedrag volgen.
Huizen te koop Marktplaats.nl.
Wij gaan onze heerlijke woning verkopen. Deze mooie half vrijstaande uitgebouwde woning met garage, overkapping aan achtergevel en tuinschuur staat in gieten in een groene en ruim opgezette woonomgeving op ca. 440 M2 grond. Indeling: entree/ hal met trapopgang, trapkast en wc. 6 kamers 117 m. Instapklaar huis met grote schuur evt.
Frank Sweegers Makelaardij Makelaar Breda, makelaar Prinsenbeek, Bavel, Teteringen, Ulvenhout, Terheijden, huis verkopen.
Wilt u uw huis verkopen? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking om te kijken of de klik er is? Ik kom graag eens bij u langs om te kijken of Frank Sweegers Makelaardij de partij is om uw huis te verkopen.
Zelf je huis verkopen Westfries Goed Makelaars Adviseurs.
Laat je niets wijsmaken! Zelf je huis verkopen of verhuren? Of toch beter een erkende makelaar inschakelen? Slimme mensen kiezen voor een full service makelaar. Een professional met verstand van zaken. De opleiding Makelaar is niet voor niets een stevige opleiding op hbo-niveau. Daarnaast vereist het vak een flinke dosis sociale en commerci├źle skills. En tijd, veel tijd. Denk aan het begeleiden van bezichtigingen, het beantwoorden van vragen en het opstellen van papieren. En dan hebben we het nog niet eens over de onderhandelingstechnieken van de makelaar. Cijfers bewijzen dat de full service makelaar zijn courtage terugverdient en in feite dus gratis is. Gebruik je verstand, voorkom een misverstand. Wij zetten de meest meegemaakte misverstanden voor u op een rijtje.: Als bewoner kan ik de bezichtigingen zelf het beste doen. Deze stelling lijkt 100% waar. Er zijn echter wel een paar kanttekeningen te plaatsen. U bent particulier en heeft geen ervaring met het aanprijzen van een woning.
Home Zelfverkoop.
Ik wil zelf verkopen. Bespaar duizenden euro's' met Zelfverkoop. Verkoop zelf uw huis, onder begeleiding van een makelaar! U staat er dus niet alleen voor! Wij doen alles behalve de bezichtigingen. 100 200 300 400 500 600 700. in de kijker.

Contacteer ons