Meer resultaten voor woning verkopen

 
woning verkopen
Notaris.nl Zo verkoopt u een woning.
Vul een zoekterm van minstens twee karakters in. Een woning verkopen. Hebt u een koper gevonden voor uw woning en bent u het eens over de prijs? Dan moet u afspraken maken over de overdracht en over de voorwaarden waaraan moet worden voldaan.
Woning verkopen Roosendaal Vermunt Makelaardij Wij hebben het!
Bent u van plan of overweegt u om uw woning te verkopen? En zou u graag eens willen bespreken wat hier allemaal bij komt kijken en hierin mogelijk is? Het team van Vermunt Makelaardij voorziet u graag van alle gewenste informatie om samen te komen tot een succesvolle verkoop!
Woningverkopen stagneren.
Home Nieuws Blog Laatste nieuws Woningverkopen stagneren. Gepubliceerd op: woensdag 17 mei 2017 om 1331.: Kadaster noteert ruim minder verkopen dan in maart. Het Kadaster heeft de verkoopcijfers van woningen in april gepubliceerd. Er wisselden afgelopen maand 16.694 huizen van eigenaar.
Huis verkopen De OpbodMakelaar.
Elke 10de nieuwe klant ontvangt ook nog eens een WOONCHEQUE van maar liefst 500., Laat De OpbodMakelaar uw huis verkopen, wij zetten uw woning in de markt met een inzetprijsvanaf prijs, deze inzetprijs ligt een stuk lager dan de oorspronkelijke vraagprijs.
Huis verkopen? Kies voor Van Overbeek Makelaars.
U heeft besloten om uw woning te gaan verkopen. Dan wilt u natuurlijk uw woning zo snel mogelijk verkopen tegen een zo hoog mogelijke prijs. Logisch, daar gaan wij ook alles voor inzetten! Met onze verkooptips kunt u uw woning optimaal presenteren voor een succesvolle verkoop.
Woning verkopen.
Denkt u uw woning te moeten verkopen vanwege relatiebeƫindiging, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of het overlijden van uw partner? Bespreek dan eerst de mogelijkheden en beperkingen van een eventuele verkoop met uw geldverstrekker. Het is belangrijk dat u dit doet voordat u de woning daadwerkelijk te koop zet.
Uw woning verkopen.
Wij zetten onze jarenlange ervaring en ons netwerk dan ook graag in om uw woning succesvol te verkopen en vanzelfsprekend tegen de beste prijs. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en leggen onze dienstverlening en toegevoegde waarde uit.
Huis verkopen? Op de huidige woningmarkt is dat zo gepiept. Knab.nl.
Woningen worden steeds sneller verkocht en verkoopprijzen stijgen. Je hoeft nu dus waarschijnlijk niet meer te zakken met de vraagprijs en ook de befaamde appeltaart kun je achterwege laten. Geen zorgen om de omloopsnelheid. Is het echt een goede tijd om je woning te verkopen?

Contacteer ons