Resultaten voor huis te koop zonder immo

 
huis te koop zonder immo
Eerste huis kopen: met of zonder aankoopmakelaar? Knab.nl.
Eerste huis kopen: met of zonder aankoopmakelaar? Eerste huis kopen: met of zonder aankoopmakelaar? Eerste huis kopen. Je eerste huis kopen is superspannend. Bezichtigen, bieden, de koopakte tekenen: er komt een hoop op je af. Goed advies is dan altijd welkom, zeker van iemand die ervaring heeft op het gebied van een huis kopen. Dat kan een familielid of vriend zijn, maar je kunt ook een professional inschakelen om jou te helpen: de aankoopmakelaar. Maar wat doet deze allemaal precies? En wat voor prijskaartje hangt daaraan? Lees er hier meer over, zodat jij goed voor jezelf kunt bepalen of jij wel of niet een aankoopmakelaar inschakelt. Wat doet een aankoopmakelaar? Een makelaar kan jou van begin tot eind helpen met de koop van het huis, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde taken op jezelf te nemen.
Huis kopen zonder makelaar hoe doe je dat? HelloLaw.
Huis kopen zonder makelaar. Huis kopen zonder makelaar. Als koper van een woning ben je niet verplicht een makelaar in te schakelen. Een woning kopen zonder makelaar heeft zijn voor en nadelen. Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Er bestaan in principe twee soorten makelaars: de verkoopmakelaar en de aankoopmakelaar. De verkoopmakelaar wordt door de verkoper ingeschakeld en zijn prioriteit is de woning zo snel mogelijk voor een goede prijs te verkopen. De aankoopmakelaar wordt door de koper ingeschakeld en zijn taak is de koper te adviseren en te ondersteunen bij de koop van een woning.
AllesFrans, Onze Informatie Disclaimer.
We doen dat met de beste bedoelingen en baseren onze informatie op die welke wij in Nederland en Frankrijk hebben ontvangen; van experts, vrienden en kennissen, en lotgenoten. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer in het Engels en onze privacy en cookieverklaring.
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Ik beslis ter plaatse over de aankoop, u hoeft niet te wachten. Ik koop uw huis en handelen de verkoop af. BEL 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en ik koop uw huis. Online marketing by Tollenaere.be. 2016 www.ikkoopuwhuis.be Uw huis, pand, woning, appartement, bedrijfspand, loft. verkopen zonder makelaar?
Huis te koop hebbes.
favorite favorite_border Huis te koop. Verkoop uit de hand. 3 slpk Emmersstraat 3920 Lommel. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Nieuwbouwhuis te koop. Verkoop uit de hand. 6 slpk Theodoor Sevenslaan 8500 Kortrijk. Berekenen reistijd play_arrow. favorite favorite_border Nieuwbouwhuis te koop.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Het huis staat nu een maand te koop. Immokantoren lijken mij absoluut te duur en bovendien hebben ze de neiging om het huis te overschatten. De notaris is een andere optie, maar ik heb de indruk dat die niet genoeg reclame maken. Iemand met tips, goede raad? Aangemaakt op: 6/02/2008 125500: door: Toemke. het is maar een idee, maar laat overal in de buurt pamfletten achter dat je je huis verkoopt, en dat je een openhuisdag houdt op die datum en dat uur! OPGELET: doe dit wel enkel als het huis ver leeg is, of als er niets waardevols meer in huis is, klein of groot maakt niet uit! en inderdaad, de notaris maakt geen reclame, enkel via een bord tegen je gevel. Aangemaakt op: 9/02/2008 14200: door: Wim. Ons huis staat nu 1 maand op Immo Web aantal andere sites en er zijn inderdaad reacties maar tot op heden niets concreets.
Huis te koop regio Brecht immo aanbod Immo De Laet.
Een zeer belangrijk punt tijdens het uitkijken naar een huis, is zonder twijfel de prijs van het aangeboden huis. En bij Immo De Laet nv proberen we ook steeds helder te zijn over wat het gehele plaatje u uiteindelijk zal kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Immo De Laet heeft huizen te koop in diverse prijsklassen.
archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Vind deze reactie leuk. RE: archief Zelf je huis verkopen zonder makelaar. door Immo 02 okt 2007 1712.: Suzann, informatie gewoon op te vragen via info@makelaarsland.nl. Mijn cijfers zijn natuurlijk al ouder, in mei was de gemiddelde verkooptijd NVM makelaars 71 dagen, gemiddelde verkooptijd makelaarsland 59dagen voor gemiddeld 20000 Euro meer.

Contacteer ons