Resultaten voor huis te koop zonder immo

 
huis te koop zonder immo
AllesFrans, Onze Informatie Disclaimer.
We doen dat met de beste bedoelingen en baseren onze informatie op die welke wij in Nederland en Frankrijk hebben ontvangen; van experts, vrienden en kennissen, en lotgenoten. We kunnen geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer in het Engels en onze privacy en cookieverklaring.
Huis kopen in s-Gravenhage Makelaarsland.
Zoek dan in s-Gravenhage een geschikte woning uit het woningaanbod van Makelaarsland. Maar niet alleen voor wie een appartement of een huis wil kopen in s-Gravenhage, ook voor wie een woning te koop heeft in deze regio, is Makelaarsland een ideale makelaar.
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Ik beslis ter plaatse over de aankoop, u hoeft niet te wachten. Ik koop uw huis en handelen de verkoop af. BEL 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en ik koop uw huis. Online marketing by Tollenaere.be. 2016 www.ikkoopuwhuis.be Uw huis, pand, woning, appartement, bedrijfspand, loft. verkopen zonder makelaar?
Huis kopen zonder makelaar hoe doe je dat? HelloLaw.
Huis kopen zonder makelaar. Huis kopen zonder makelaar. Als koper van een woning ben je niet verplicht een makelaar in te schakelen. Een woning kopen zonder makelaar heeft zijn voor en nadelen. Aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Er bestaan in principe twee soorten makelaars: de verkoopmakelaar en de aankoopmakelaar. De verkoopmakelaar wordt door de verkoper ingeschakeld en zijn prioriteit is de woning zo snel mogelijk voor een goede prijs te verkopen. De aankoopmakelaar wordt door de koper ingeschakeld en zijn taak is de koper te adviseren en te ondersteunen bij de koop van een woning.
Koopwoningen Belgiƫ Immo 2dehands.be.
Huis te koop in Ruiselede, 4 slpks. De Ark Vastgoed. Verzorgde woning op een vlot toegankelijke ligging met het comfort van een aparte zij-ingang en een achterliggende garage met. vandaag 1536: Ruiselede. Verder af te werken rijwoning met tuin. Immo Tally bvba.
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Het huis staat nu een maand te koop. Immokantoren lijken mij absoluut te duur en bovendien hebben ze de neiging om het huis te overschatten. De notaris is een andere optie, maar ik heb de indruk dat die niet genoeg reclame maken. Iemand met tips, goede raad? Aangemaakt op: 6/02/2008 125500: door: Toemke. het is maar een idee, maar laat overal in de buurt pamfletten achter dat je je huis verkoopt, en dat je een openhuisdag houdt op die datum en dat uur! OPGELET: doe dit wel enkel als het huis ver leeg is, of als er niets waardevols meer in huis is, klein of groot maakt niet uit! en inderdaad, de notaris maakt geen reclame, enkel via een bord tegen je gevel. Aangemaakt op: 9/02/2008 14200: door: Wim. Ons huis staat nu 1 maand op Immo Web aantal andere sites en er zijn inderdaad reacties maar tot op heden niets concreets.
Een huis in Frankrijk zoeken.
Omdat notarissen vaak huizen uit erfkwesties te koop hebben en minder dan de makelaars geneigd zijn hoog in te zetten, kun je er soms goede zaken doen. Ga dus als u op zoek bent naar een huis in een bepaalde regio in ieder geval langs de notarissen en leg ze uw wensen voor. Wie weet wat het oplevert, en het is allicht goedkoper dan via een makelaar. Auteur: Gregor Hakkenberg. Franse huizen zonder makelaar.
Huis kopen, huren of zelf verkopen? Bekijk alle huizen op JAAP.NL.
3 of meer kamers. 4 of meer kamers. 5 of meer kamers. Benieuwd wie Jaap is? Bekijk hoelang een woning werkelijk te koop staat. Weet of de prijs tussentijds gedaald of gestegen is. Leer je buren kennen met uitgebreide buurtinformatie.

Contacteer ons