Resultaten voor eigen huis verkopen

 
eigen huis verkopen
Klaar met de makelaar: verkoop je huis zelf RTL Nieuws.
Betaal je bij een traditionele makelaar al snel 15, procent van de verkoopprijs, voor een internetmakelaar kan je voor minder dan 700 euro klaar zijn. En om je eigen huis te verkopen, hoef je geen succesvol zakenman te zijn. Niemand" kan zo gepassioneerd over zijn of haar woning vertellen als de eigenaar zelf, zegt Marlene Kroet van Zelfverkopen.nl.
Huis verkopen met Makelaarsland.
Samen met jouw team aan de slag. Vanaf het moment dat jij besluit je huis te verkopen totdat de vlag uit kan, staan wij met het hele team voor je klaar. Samen verkopen wij je huis zo snel mogelijk en tegen de beste prijs.
Eigen huis met hypotheek bij scheiding: uitkopen of verkopen?
Als voorwaarde geldt wel dat jij het huis als hoofdverblijf gebruikt en je ex het huis voor het eigen woningforfait aangeeft. Als jullie het huis verkopen, hebben jullie beiden recht op de helft van de overwaarde. Bovendien verdeel je de eventuele hypotheekschulden.
Je eigen huis verkopen? Fotografietips. Renske Schut Tekstschrijver Fotograaf Breda.
Je eigen huis verkopen? Goede fotos van huis en tuin zijn essentieel voor de verkoop van jouw huis. Het gaat er om dat precies dit object opvalt tussen de concurrenten, zeker gezien de huidige huizenmarkt. Een professionele fotograaf zorgt ervoor dat jouw huis er ruim, opgeruimd en licht uitziet op de fotos.
Eigen huis verkopen, Zelf eigen huis verkopen MakelaarsOffice.
Besparen door zelf eigen huis verkopen. Je hoeft namelijk tegenwoordig niet per se meer een makelaar in te schakelen om je eigen huis te verkopen; zelf je eigen huis verkopen is namelijk ook goed mogelijk. Hiermee bespaar je op de courtage van de makelaar.
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? Kies Thuisborg!
Wat zijn de voordelen van uw huis verkopen en terughuren, in vergelijking tot het direct verkopen? Dat is in de eerste plaats dat u de woning en de woningomgeving houdt die uw eigen plek is; onbezorgd en net zo lang als u daar zelf wilt blijven wonen.
Twaalf tips om je huis sneller te verkopen Wegwijs.nl.
Ga in de schoenen van de klant staan. Zou jij op je eigen woning reageren met de vraagprijs die je zelf vraagt? Zorg er daarnaast voor dat je in de juiste prijscategorie zit, gelet op de vindbaarheid op makelaarssites. Met een woning van 299.000 word je sneller gevonden dan met een woning van 302.500. Zorg dat je woning er fraai en neutraal uitziet. Waarschijnlijk vind jij je huis mooi. Ook dat koeienvel op de grond past goed in de inrichting, net als die oudroze kleur op de muur. Maar de kans dat de kijker jouw smaak heeft, is klein. Maak je woning daarom zo neutraal mogelijk. Doe inspiratie op bij partijen die ook woningzaken willen verkopen.
Wanneer heb ik met een eigen huis recht op bijstand? Vraag en antwoord Rijksoverheid.nl.
Uw gemeente kan u verplichten om de woning te verkopen. Of een extra hypotheek op de woning te nemen. Van het geld dat u hiermee ontvangt kunt u voorzien in uw levensonderhoud. Recht op bijstand: overwaarde huis hoger dan 50.100.

Contacteer ons