Resultaten voor herenhuis te koop

 
herenhuis te koop
Herenhuis te koop Rotterdam en herenhuizen Rotterdam te koop.
binnen 60 km. Koopwoningen: Herenhuis te koop Rotterdam. Woning 1 20 van 39. Sorteren op: Datum Vernieuwd. Huis Overschiese Dorpsstraat. 3043 CV Rotterdam Uniek en nostalgisch herenhuis in de historische dorpskern van Rotterdam-Overschie. Direct een huishoudelijke hulp? Oppervlakte 151 m 3.146/m.
Bijzonder herenhuis te koop YouTube.
In Dordrecht staat een uniek herenhuis te koop. Niet alleen het huis is afkomstig uit de 18e eeuw, het bevat als enige nog vijf originele grijstekeningen alsook 18e eeuwse meubels. De bewoners, Leo-Dirk Keus en Kees Rodenburg, geven een rondleiding door huis en antiekwinkel.
Historische en Adellijke Herenhuis te koop in Algarve Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Historische en Adellijke Herenhuis te koop in Algarve is helaas verwijderd. Deze historische boerderij heeft een totaal van 22.000 m2 en bestaat uit een hoofdgebouw en talrijke andere ondersteunende kwartalen bedraagt 2200 m2 gebouwd gebieden.
Herenhuis te koop in Frankrijk.
3 5 Slaapkamers. 6 9 Slaapkamers. Aanbod onroerend goed. Internationaal onroerend goed gespecialiseerde makelaars. Onroerend goed verkopen. Kasteel Landhuis Villa Molen Boerderij Herenhuis Appartement Grond. Hotel BB Paarden Aan zee Golf Ski Jachthaven Leaseback Nieuwbouw Wijngaard Erfgoed. Herenhuis te koop Frankrijk.
Error Title.
Herenhuis Te koop in Grubbenvorst Paul Schreinemachers.
Middels garage geschakeld vooroorlogs vrijstaand herenhuis met veel authentieke elementen. Tuin op het noorden met Vietnamees hardsteen terras en hottub. Grote garage met vliering. In het centrum van Grubbenvorst gelegen in uitstekende staat van onderhoud middels garage geschakeld karakteristiek vooroorlogs vrijstaand herenhuis met veel authentieke elementen.
Monumentaal herenhuis te koop.
Huis te koop. La Saison Culinaire. Blog Jo Cortenraedt. Blog Sander Kleikers. Chapeau Ch√Ęteau Fair. Chapeau Cabillaud Haring Party. Monumentaal herenhuis te koop. In hartje Maastricht. Woensdag 29 juni 2016. In het hart van het historische stadscentrum van Maastricht, om de hoek van het Vrijthof, is dit monumentale herenhuis gelegen.
Herenhuis Te koop in Gorinchem Van der Brugge Makelaardij.
Als je aan komt rijden bij de Kortendijk 40 merk je meteen dat je hier op een plek met historie woont die zo uit een sprookjesboek lijkt te zijn weggelopen. De voorgevel met de authentieke elementen van een pakhuis zijn bewaard gebleven. Het huis zelf is in 1992 met super veel oog voor detail van onder tot boven gerestaureerd en gemoderniseerd met alle comfort van nu! Dit unieke karakteristiek herenhuis is rustig gesitueerd in het bruisende oude stadshart van Gorinchem met fraai gelegen achtertuin van 60 m direct grenzend aan de Lingehaven en uitzicht op de Havendijk!

Contacteer ons